Hoe werkt het?

Op Zo voel ik mij.nl zie je hoe Nederlanders zich voelen tijdens deze bijzondere Corona-situatie. Klik op jouw postcodegebied en check hoe de mensen in jouw buurt zich voelen.
Wil je ook meedoen? Check dan iedere dag even in en vertel hoe het met je gaat.

Meedoen in 3 stappen


Stap 1 - Klik op de knop Doe mee.
Laten weten in welke buurt je bent. Voer de 4 cijfers van je postcode en je leeftijd in.

Stap 2 - Laat weten hoe je je voelt
Laat weten hoe je gezondheid is, of je je zorgen maakt, of je voldoende sport of beweegt en hoe je de afstand met mensen ervaart als je buiten bent.

Stap 3 - Verstuur je gegevens
Vink aan dat je akkoord bent dat we jouw gegevens opslaan en druk op 'Versturen'. Wil je niet meer meedoen? Druk dan op de knop 'Stoppen'.

Informatie

Op de pagina vragen en antwoorden vind je meer informatie over onder andere privacy, deze website, wie wij zijn en nog veel meer.

Disclaimer

De gegevens die op de website Zovoelikmij.nl worden gepubliceerd zijn afkomstig van de externe deelnemers. Aan die gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld. Ook geven wij op geen enkele manier adviezen over hoe je om moet gaan met de situatie die in Nederland is ontstaan als gevolg van het coronavirus. Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.